Jag vet vad nervös är för något!!

Idag 2009, 17 februari, så har jag ÄNTLIGEN fått körkort... Tro det eller ej.. hihiihi Jag har varit så otroligt nervös. Uppskrivningen gick ju smidigt och smärtfritt, men uppkörningen klararde jag efter andra gången :) Känns så
otroligt skönt, men när jag fick veta att jag skulle köra med han som kuggade mig första gången, då, ja DÅ, blev jag nervig... MEN Egon följde med i bilen..Att höra hans lugna trygga röst hjälpte mig fram till den lapp som jag nu har som bevis på att jag får fara omkring på vägarna...

Jag mår så otroligt bra just nu, lycka tacksamhet och spänning är de känslor som fyller mitt hjärta till största delen..Men som den tänkande varelse jag är så finns alltid mina konstiga funderingar där.. Senaste tiden har jag funderat kring att älska någon, att släppa in någon ända in sitt innersta, in på djupet. Att känna en djup och innerlig kärlek till någon, att man i någons blick tycker sig kunna se mer än det ytliga och alldagliga, att utan ord kunna förmedla att man hör ihop på något vis.. Det är en sådan unik och vacker känsla... När man låter någon se alla ens bra och även mindre bra sidor, när någon ser en precis som man är, söndagmorgon eller onsdagkväll, genom tårar eller genom skratt , tillsammans genom alla lägen på känslo-skalan, ja då växer en närhet fram som inte går att beskriva med ord, men just i det läget, när man blir beroende av varandra, inte bokstavligt, men känslomässigt, när man är så tight med någon det är i det läget som man blir sårbar men det är också i de stunderna som man kan få känna sig sån själslig närhet..Känslor växer fram som man inte kan sätta ord på, kan det vara kärlek frågar man sig?  eller något djupare? kallas det vänskap? Kanske finns det inte något fack attt placera vissa upplevelser i..
Min tanke är att när man släpper in någon, ända ända ända in, för man kan inte närma sig någon annan utan att själv öppna upp, ja då blir man så sjukt medveten om att  man blir mycket djupare sårad och krossad om någon så nära går oförsiktigt fram, om närheten bryts, byts, byts ut, byts ut mot avstånd.. Man kan mitt i glädjeruset stanna upp och undra vilken dag det blir som jag kommer se tillbaka på det ögonblick av lycka som just paserade, vilken dag kommer jag se tillbaka och ångra att jag släppte in dig ända in till mitt hjärta?

Än en gång står man med hjärtat utsträckt i handen, man ger av sig själv, sin kärlek, och man får så otroligt mycket tillbaka.. Aldrig trodde man att man skulle våga chansa igen..
men det är inget val man gör, hjärtat det längtar ut, när det finner någon som bultar i samma takt, så går det sin egen väg, då kan man inte hindra det som växer fram.., men valet om vi vågar öppna våra hjärtan, det finns, det har vi, att våga älska som att vi aldrig blivit sårade, som att vi aldrig kommer bli det,  det valet, den chansningen måste vi ta..


Sportlov :)

Lovet är igång och det är SÅÅÅÅ skönt.. :) Man behöver verkligen få känna denna känslan ibland av att man inte har något som MÅSTE göras.. Jag mår bra bra bra.. Lovet började med Öland.. Låter bilderna tala mer än mina ord..

Varit hemma i Notteberg och umgåtts med mummy and sisters.. Badade i Sävsjö och åt på Sandsjöbaden.. Mysigt, och bra att jag fick övningsköra lite till...

Nu ska jag iväg och ta spruta, tro det eller ej - UTAN ångest - tack vare fobiterapi fobiterapi och bedövningssalva ;)

Ikväll ska jag till Ellen med jkpg kompis, blir spännande..

En sista sak ........ CAROLINE AF UGGLAS var riktigt grym i melodifestivalen ;) Inte många som höll med mig, men det tycker jag! hihi En låt med text som handlade om något riktigt, inte typ disconect me  x 50 eller stay the night hold on tight. x 150 .. hehehe
 






 nu kommer cp handen ;) hahah













Jag har fått nicole scherzingers gamla låt på huvudet heeelt galet...heheh Baby love..

First kiss and I knew you changed the game
You have me, exactly, well you want it, And I'm on it
And I ain't ever gonna let you get away
Holding hands never made me feel this way
So special, boy it's your, your smile
We so in love La la la la We so in love La la la la la
And I just can't get enough Of your la la la love
Yeah we so in love, love I want you to know You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy) You're my every,
everything that I could ever dream of


Been a minute and we still holding it down
Butterflies every time you come around
You make me, so crazy It's crazy, oh baby
And I don't ever wanna be with no one else
You're the only one that ever made me melt
You're special, boy it's your, your style
We so in love lalalalalala love...

freeeedag :)

Äntligen fredag, äntligen lov! :) Så sjukt skönt, nu är jag ikapp i skolan inget som är efter med,  men det har varit tungt.. Men tack GUD att allt löst sig...:)

Igår träffade jag Ida.. Det var riktigt mysigt, vi kom inte längre än fika och prat ;9 Yoga och sola fick vänta.. GospelBolaget igår med och det har verkligen blivit ännu roligare nu! Börja på det om du har lediga torsdagar!

Idag ska jag på match i Kvill, sen åker vi till Öland.. Ska bli skönt att börja lovet med elda i öppen spis och gå vid havet! PRECIS vad jag älskar.. Var inte taggad igår när jag var trött men det ska bli kul :)

Nu läser vi om kroppen på NkB, undra hur mycket man måste veta om kroppen när man börjar plugga till sjuksköterska? Tänk om alla är undersköterskor och kan typ allt? Hmmmm... Men det löser sig.. Det roliga är att jag funderar på socionom nu med när vi läst socialtjänstlagen...och praktiken jag har haft har varit spännande. Det är spännande att höra vad alla vill göra nu efter skolan.. En i min klass ska till USA som aupair, en annan vill bli volontär.. De flesta vill hitta jobb, men det är ju svårt nu..

Njut av helgen nu och se på melodifestivalen så vi får något att irritera oss på ;) hihi schlager, glitter och bögar ;) myspys.. hahha


Söndag...

Helg var välbehövligt, skööönt! Men Chyrrebyrre fick magsjukan i torsdags så jag har varit nerös för att oxå fått det.. Men klarade mig ganska bra.. Fredag började soft, DET var tänkt så i allafall.. hade sovmorgon, men tror ni inte att det ringer på dörren 07.04! Jag går ner i sömnen och öpnnar.. där står två män.. Rör karlsson.. hhmmm jaha ni ska fixa duschen.. "ni prickade in min sov morgon, välkommna in, där är badrummet, säg till om ni behöver något" sen gick jag och la mig igen.. MEN nu funkar vattnet strålande bra.. En lektion i skolan, Naturkunskap B, men det var okej.. Lite jobbig dag men det löste sig. Ibland så undrar man hur en del tänker men men.. På kvällen åkte jag till sköna Hilda och vi fick en otroligt mysig kväll i malmbäck! Nu har jag kommit ifatt alla andra och oxå sett Björn Gustavsson dvdn :) DEN var riktigt kul..Lämnade stationshuset i lördags, lika tacksam och myst som alltid efter ett besök där..

Resten av helgen så har jag kännt mig lite konstig, men druckit te och proviva och inte blivit riktigt sjuk.. skönt skönt. hoppas jag slapp undan magsjukan så här lindrigt! :) Idag fikat med mamma och chyrrebyrre och övningskört. MER härligt plugg nu.. ;)

Göteborgbiljetter bokat nu.. i mars drar vi ett gäng dit :)
Hoppas på en bättre vecka som kommer nu.. sista pluggbacken innan lovet..


RSS 2.0