skriva av sig dag idag...

Ilskan spred sig bakåt till gamla as med.. Kanske är det som grunden för varför jag var ledsen i morse, gamla sår som inte fått läka än. Men lite kreativitet nu innan Uv hjälpte.

Resultatet;


Det är tur att tårar inte märks I ösregn

Som att lite tur skulle ta bort all smärta

Det kommer ingen andra chans att lova att inte sabba det igen

Bara smärtan av se din rygg när du går

När jag ser dig gå din väg.

Och nu när du är borta, som ett eko i mitt huvud

Och jag minns varje ord du sa

Det är svårt att veta att du aldrig kommer veta alla sätt jag försökt

Det är svårt att låtsas le när det känns som jag ska gå sönder


Men du var aldrig, och kommer aldrig bli min.

Nej, du var aldrig, och kommer aldrig bli min.


Varje gång vi ses, borde ta vara på tillfället, men du fortsätter alltid förbi.

Jag såg dig på stationen, du hade din arm om "Vad-hon-nu än-heter".

För du var aldrig min, och kommer aldrig bli.

Du såg lycklig ut, och det är kalas.

Nej, du var aldrig, och kommer aldrig bli min.


Jag saknar dig bara, det är allt.


Efter sol kommer regn...

Efter en kalas helg så kom det tråkiga... Dagen börjat med bråk... Klart jag vill träffa dig, men inte så här, aaaaaa varför har jag ens satt mig i den här situationen??? bbbbblllaaaaaaa.....bajs. skit. pissoar. Jag har gort som ida sa... prata och säg som du känner men inte tjyven hjälper det. tror att vi kommit till något slags slut nu, now is not the time.
punkt eller komma -- det är ju tjyven nu DITT val!

HELG är HÄRLIGT

Har varit en helt fantastisk helg! Är så nöjd med den...

I fredags så startade vi dagen med fika nere på Cecil..bara två lektioner på fredagar så blir ofta staden som drar.. ;)
På kvällen så mötte jag upp Hilda i sävsjö, för vi skulle till allianskyrkan på värsta mötena där.. Vi gick och fikade litr och laddade upp och peppade för kvällen.. Melins i Sävsjö har inte gott fika -- men en bra toalett att fixa sig på.. eller vad säger du Hilda? Du kanske föredrog Ljunga Park? hehe
Mötena var kalas bra och predikan talade verkligen till MIG... simon snackade om att inget mörker är för mörkt för Gud.. och visst är det så.. att han bär faktiskt genom allt. Det blev sent och Emelie och jag fastnade vid köksbordet, så blev inte mkt sömn ;) men det är så det ska va..

Lördag var efterlängtad! HANNAH och NIKO kom till stan... och carro, malin och ida.. vi i gamla Ramkvillagänget gick på modevisningen och fikade och åt och pratade och pratade... Ni är verkligen vänner för livet... Tänker på er, och har er alla med i mina böner. alltid.

Sedan blev det fotografering med Ida. Carro, Elin och jag drog på Erik Runesson i pingst sen på kvällen.. Linn och Annie kom med.. Han är grymt bra, kolla in honom på my space om ni inte hört honom!

Idag blev det gudstjänst i allians, mitt nya "hem", en riktikgt härlig förmiddag blev det. Sedan kom CarroBarro Andersson och vi åt lite söndagsmiddag.. med efterrätt och hela klabbet ;) myspys... PÅ EFTERMIDDAGEN när elin slutat jobba blev det äntligen dags för jkpg och bio! Patrik 1,5 var en grymt fin film, grät femtioelva gånger... rekomenderar den starkt.

En helg med GUD, vänner, god mat och glädje... kort sagt kalas bra! Bara familjen som saknats lite.. Nu blir det Kvällsmys med världens bästa bok; Lyckans hjul med Kajsa Ingermarsson!
 

Studiedag, hurra hurra hurra!

Igår var min kära pappa här och hälsade på, var jätte kul att träffas! Var ute och åt och bara umgicks, var som sagt efterlängtat!

Idag hade vi studiedag, och det känns underbart. Hade lovat Mormor sedan länge att jag skulle komma till dom och berätta om resan, och bli lite ompysslad. Så jag ställde klockan tidigt idag och packade ner datorn, gav mig av mot Växjö. Vilken fin och härlig dag det blev. Det finns inget mer uppskattat och värdefullare än att umgås med mina morföräldrar..  Jag älskar verkligen dom. De har förgyllt min barndom till max..

Innan jag åkte hem så inhadlade jag lite onödiga men härliga produkter på FACE, underbart! Rekomenderar deras mask  på tub. När jag kom hem så var jag och ida ute och motionerade en runda ;) Är verkligen höst i luften..

Och kvällens överrskning var att Erik ringde, och gissa vad glad jag blev. har funderat mycket på hur han har det! Lärde honom hur man smsbombar någon, och det fick jag bittert ångra senare under kvällen ;) haha men hämnden är kul som sagt! Men tack för massa roliga och kloka tankar, du är kalas... Är säker på att allt kommer lösa sig till det bästa.

"Ibland är det styrka att inse när man är svag"... det är då Gud är stark och kan ta vid.. God natt..

Hemma igen...

Hemma igen med blandade känslor och tankar... Kenya har varit nästan allt det jag hade tänkt och förväntat, men så mycket mer! Allt det man associerar till afrika som kontinent; damm och värme, sjukdom, fattigdom, dåliga vägar och barn som ler som man bara kan i afrika... allt det fanns där. Jag har fått ta del av barn och andra människors liv, och det är fint, jobbigt och en förmån! Många bilder och historier har gjort intryck på mig, att faktiskt fått se de behov av kärlek, vård och ekonomisktstöd som finns så är det svårt att blunda för att jag , ja faktikst VI som människor, har ett ansvar och en möjlighet att få göra något för någon som behöver det.

Resan har påverkat och format min syn på mitt liv idag, imorgon och i framtiden... FATTA vad mycket det finns att upptäcka och lära, om och när vi vågar att kliva ut ur, resa utanför våra trygga vardagliga gränser så får vi se så mycket vackra nya och anorlunda saker än det vi ens kunnat ana att man kan få uppleva...

Den senaste tiden har jag kännt mig frustrerad över att jag inte kan, kunnat eller kommer kunna påverka alla situationer som jag hamnar i, hamnat i eller kommer hamna i... men har efter funderingar fått inse att så är det bara... Det är ju faktiskt så att mitt liv är i största del i mina händer, det är upp till mig själv hur jag handlar i de situationer jag hamnar i, mer eller mindre självvalda. Det är här Gud kommer in, det är i honom jag finner råd, hjälp och ideér om hur livets svårigheter, orättvisor och utmanignar och möjligheter ska hanteras...

Jag är tacksam för resan och längtar efter en fortsättning, när vet jag inte, men jag kommer alltid bära på en längtan att få hjälpa utsatta människor, att få se glädje i barns ögon.


Utkast: Tisdag förmiddag ...

Tisdag förmiddag och hantverkare här (som vanligt känns det som)...
Det är jätte svårt, man vet inte hur man ska bete sig hehe! :) men jag byter om på toa och äter min frukost.. och frågar lite artiga frågor..
Åkte skolbuss i morse från Sävsjö-- det väcker gamla minnen... men men... hade sjukt kul igår i allafall! Emelie och jag målade och målade.. och åt och babblade som vanligt... UNDERBART kul...
Idag ska vi i Shalom ta skolkort och sen har jag bara två lektioner, och UV-scout drar igång igen idag, ska bli så kul  att träffa alla mina små scouter igen!
Och IDA, välkommen hem igen! Ska bli kul att höra om Turkiet...

TILL ALLA TJEJER :::: Va kräsna när det kommer till killar! det är lät att börja falla för fel sort... Emelies grundfråga till mig får mig att rensa bort många av de som man har i tankarna : Kan du tänka dig att vara ihop med honom, är han en bra kille? den bästa?
Finns ingen anledninng att hålla på med någon om det inte är seriös.... annars slutar det men att någon av oss blir sårad och besviken..

Dagens låt ::. Tattoo med Jordin Sparks

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you (I'll always have you)

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong and leave you behind


If I live every moment
Won't change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction (don't look back)
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

Kan inte få något ogjort, men jag bär hellre läkte ärr än öppna sår...


RSS 2.0