Söndagsångest...?

        Helgen har gått grymt fort!  Men det har varit underbart härligt att hälsa på min kära far i Värnamo.. 
I Värnamo var det värsta festivalen och det var fullt ös, kul att det händer lite där. 
Fredagen gick fort i skolan och avslutades kalasbra med fika med elin, linn och anna! myspys.. Sen åkte jag och Hilda samma tåg till Nässjö, UNDERBART att träffa dig en stund där.. sen landade jag i Värnamo ;)

Vi var flytthjälp i Lördags.. Ante och Carro skulle flytta hemmifrån.. hmm.. härligt för dem! hoppas det blir bra.. Pappa och jag åkte ner och "bröt oss in" på Holmro.. hämtade lite lastbil.. Har ni tänkt på att det är väldigt anorlunda att se något folktomt? typ skolan på kvällen, eller Maxi efter stängning.. jag tycker det är coolt.. Holmro var läskigt utan folk..
På kvällen blev det film, såg en triller för typ första gången i mitt liv *stolt!! den var jätte bra!

    Idag har SOLEN lyst och pappa och jag är lika solgalna! Men det blev lite plugg oxå.. faktiskt :) Middag i Värnamo sen blev det färd till kära vetlanda igen... Det roliga är att varje gång man åker med pappa så har han samma skiva i! Nu har det varit Shawn McDonald i 2 år... Men som Pappa säger DET är en bra skiva.. haha

Sen i eftermiddag blev det att dra på gummistövlarna! Jag är ju trots allt scout, :) BLÅBÄRSplockning för fulla bunkar!!! det blev blåbärspaj till kvällsfika.. <3
Kände i skogen att Livet är ju underbart och Söndagar är verkligen en gåva! Det är den dagen man kan göra allt småplock man tänkt göra hela veckan.. man kan andas, vila och ladda för kommande vecka!  
Tror man har Söndagsångest när man har planerat in för mkt för kommande vecka, eller inte vilat tillräckligt!! SÅ lyssna på din söndagsångest --- den försöker säga dig något! hehe


DAGENS bibelord... Matt 11: 28-29
Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor; jag ska skänka er vila! Ta på er mitt ok och lär av mig, som har ett milt hjärta, så ska ni finna vila för er själ. 
 
Detta bibelställe har hjälpt mig så mkt denna vecka!!! Lyssna på vad det är Jesus bjuder in till egentligen; han säger ju att KOM. kom du som har det tungt och vandra med mig, han vill ge vila och frid och hjälp att gå igenom det som är tungt!

RSS 2.0