Kämpa på - ett och två

En vanlig dag, mitt i veckan.. ser ut över stan från mitt fönster ,tar en kopp kaffe, läser tidningen, en vanlig dag mitt i veckan.. åh det finns ingen som frågar hur jag mår men jag vill ju har det så.
Det finns ingenting som jag vill ändra på, bara sitta här och låta dagen gå. Jag mår så bra mmm jag mår så bra aaa vad som händer där i världen där utanför det är inget för mig, ingenting som stör jag mår så bra mmm jag mår så bra här för mig själv

Borde göra något bra
kanske borde städa
kanske en promenad
det är så vackert väder, jag tar en kopp kaffe, det är för tidigt än , jag väntar ett slag kanske tar det imorgon..

Det finns inget som jag vill ändra på bara sitta här och låta dagen gå..jag mår så bra mmm jag mår så bra aa här för mig själv..

Älskar denna text och låt med maja gullstrand.. hennes röst är så sjukt skön och mysig. Vår-feelings..
Göteborg blev jätte lyckat, shooping, god mat och massa flumm :)

Mkt i skolan nu, omänsklig vecka som kommer ---> ser slutet på det nu!
                                  
 
                                                                      Solen och vi besökte Götet ;)

liten dipp men ändå glad


Hmmm... idag fick jag så otroligt oväntade nyheter! Min käre vän H har fått jobb i Skara och ska flytta dit efter studenten.. Så otroligt glad för hennes skull men samtidigt lite sorgligt att komma ifrån varandra i avstånd.. Tänk vad häftigt att få jobb i det man är bra på, och få flytta till den stad som (hon) man gillar..Beundrar denna tjejs mod att ta ett steg, ett steg rätt ut i en strålande spännandde och okänd framtid!

Känner mig nästan fast och fången i den frihet man står inför.. Man kommer hem och dag efter dag så ligger det högskolekataloger på bordet när man kommer hem..BLÄ just nu.. Är det inte märkligt att trots att jag kan välja VAD som helst så känns det som att jag inte kan det...
SKETANS BABIAN..

Men nu ska jag släppa de tankarna ett tag, ut till Korsberga på filmkväll... Och imon bär det av! :) <3 Ska inte tänka på framtiden.. Okej, försöka i allafall..

Ha en mysig helg!

Vårkänslor!!

Visst är det vår i luften!? Denna veckan när jag flugit fram på cykeln utan att behöva kryssa mellan isfläckar och snödrivor, när fågelkvitter och solen har förgyllt dagen, DÅ har jag känt att våren är på väg.. på G.. Allt känns lite lättare.

Jag har var i Sälen för en vecka sedan, och det var välbehövligt och utvilande. Fy vad skönt att få "bara vara" lite granna... Blir ju inte att man är utomhus så mycket på dagarna annars. Stoffe och hans familj gjorde veckan toppen.. Dock blev det inte många foton i backen med min kamera, däremot vurpor och skratt... ;)

I förrgår så fick min 18-års present från Ida bli verklighet :) Jag och Ida blev fotade ihop, jag valde Kvarndammen som plats, det blev jätte fint med vattnet och solen som strålade den dagen! Vi matchade klädsel så fint med ;) hehe Blir spännande att se nhur korten blev..


Idag var det studiedag, sååå sköönt.. Vi jobbade med projektarbetet hos mig, gjorde tacopaj, sen fikade på cecil med Anna...
Idag fick jag en rundvisning på KontorsSpecial (Stoffes jobb) heheh  Mest lagerlokaler där tycker jag.. men verkade vara roliga snubbar..lite flummiga.(Till cristofer: tur att du är i butiken mest ;) hahah)

Jobbat nu ikväll på Maxi.. Ska plugga till sketans svårt filosofiprov nu.. och packa..I helgen blir det GGGGGÖÖÖÖTTTTTEEEBBOOORRRGGG! <3

 ettt stort PLUS +++++ :
fröken baby in the corner; Glad att du vill närma dig Gud min vän, glad att vi får be ihop nästan hela gänget nu :) Glad att vet hur älskad du är av Gud <3 <3


RSS 2.0