I hamn, i din famn

Tisdag idag... Tal på svenskan är nu avklarat och det känns mer än skönt! Mycket ångest innan, gillar inte känslan innan föredrag. Men sen när man står framör alla och känner att det flyter på och allt släpper DÅ är det glädje att prata.. :)

Uv körde igång idag med, roligt att se barnen igen, de flesta i alla fall.. men tålamodet tränas i allafall. haha Ser fram emot sommarens läger. kommer vara med roliga kårer, Sävsjö, Eksjö och Holsby blandannat.

Imorgon är den stora dagen, kan inte göra annat än hoppas att det går bra... Drömde mardrömmar om besiktningsmannen i natt! haha He was a scary babe.. nä men det löser sig. Måste det göra.

När denna veckan är slut då känns det som att jag är ikapp igen i skolan.. Ska till Hilda och huset på fredag.. Vill berätta för er att den kvinnan är värd att beundra - för hon vågar satsa på sina drömmar.. gå sin egen väg! Lägger ut lite bilder på hennes mysiga hus...<3

Idag är det årsdagen av förintelsen, det är värt att tänka på tycker jag ;) Det är sjukt att något sådant har kunnat hända! Finns inte ord.. Det värsta är väll att det hänt om och om igen.. uganda och i europa på 90-talet..





Kommentarer
Postat av: Rättar mig själv ;)

bilder från hildas, inte PÅ ;) :p

2009-01-27 @ 21:29:15
Postat av: hannah

hej sarah! du ja saknar dig massa! kan vi inte planera in nån helg ganska snart så vi kan va? kanske ida kan den här gången hade varit trevligt!:) hoppas du mår bra puss<3

2009-01-28 @ 10:56:41
URL: http://missconelle.blogg.se/
Postat av: Sarah till hannah

Det ska vi kolla direkt :) Vi måste ses snart :) vore jätte kul.. kram kram

2009-01-29 @ 23:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0