brighter day

Torsdag idag.. Igår körde körningen skit.. Men nya tag. My saving star räddade kvällen med god mat, film och kramar...

Tillbaka till idag :) I skolan så fick vi prova Studentmössor och göra beställning.. VILKEN känsla.. Snart är studenten här.. Det var sjukt vad de försökte sälja på en massa onödiga prylar.. studentpenna någon 50kr? Studenttrosor 150 kr? En kondom  för studentan 500kr? (måste de koppla ihop sex med studenten?) okej.. driver lite men kära nån vad de gick på.. Men en fin mössa blev det i allafall :) Många val att göra för en mössa,, typ 4 modeller, 5 foder, 511 olika bandfärger, stenar hit, överdrag dit.. hhaaha blir yr. Tänk er 20 tjejer göra de valen i ett klassrum, 8 datorer och bara en instruktör...hallo head - pain ;)


Ibland är det lite grått, längtar till sommaren

Vi hade styrelsemöte för Shalom i eftermiddag, kändes mysigt att ses lite. Men vi har riktiga problem med att få ihop tillräckligt med pengar till att kunna dela ut street bibels till alla treor på gymnasiet.. Ber att vi ska få en lösning på det.. Kul om vi kan fortsätta på den traditionen.

GosbelBolaget ikväll med, det var riktigt KUL idag.. är taggad igen för det. Vi började med en nu låt med Kirk Franklin, kolla in den...http://www.youtube.com/watch?v=cMryIz0fg9s

Tack för all peppning den sista tiden! Det har verkligen hjälpt mig att fixa allt.. att stiga upp ur sängen..tack för sms, samtal och häng.. you know who you are!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0